2018-2019 eğitim yılı güz dönemini geride bıraktık. Dönem boyunca,

Doç. Dr. Mine Mısırlısoy'un dersine katılarak son yıllarda psikolojinin bir çok alanında tartışılan tekrarlanabilirlik krizini konuştuk.

Dr. öğrencisi Faruk Sağlamöz'ün moderatörlüğünde Eitan ve arkadaşlarının "Is research in social psychology politically biased? Systematic empirical tests and a forecasting survey to address the controversy" başlıklı makalesini tartıştık.

Arş. Gör. Deniz Antmen'in göç, Arş. Gör. Sami Çoksan'ın gruplar arası çatışma konulu çalışma önerisini, Arş. Gör. Albina Akarsu'nun basın özgürlüğü ve Arş. Gör. Erkin Sarı'nın Gençlik Parkı'nın sosyal temsili konulu çalışmalarını dinledik.

Terör Yönetim Kuramı Bağlamında Gezi Parkı Protestoları başlıklı sunumu ile İstinye Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden  Dr. Öğr. Üyesi Müjde Koca-Atabey'i misafir ettik.

TED Üniversitesi'nden Dr. Öğretim Üyesi Bengi ÜNAL'ı misafir ederek kendisinden proje desteklerine başvurma konusunda bilgi edindik.

Arş. Gör. Beril Türkoğlu ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nden Dr. Arş. Gör. Gülden Sayılan'dan MAXQDA, Arş. Gör. Mehmet Gültaş'tan R ile istatistiksel programlama atölyeleri aldık.

Stirling Üniversitesi'nden Dr. Sian Lucas ile Türkiye'deki Suriyeli Sığınmacılar hakkında bir toplantı gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulunduk.

Katkı sağlayan tüm katılımcı ve dinleyicilere şükranlarımızı sunarız.

Bahar dönemi görüşmek üzere =)

Son Güncelleme:
04/02/2019 - 21:26