Merhabalar!

Fikir önderliğini Yrd. Doç. Dr. Banu Cingöz-Ulu ve Yrd.Doç.Dr. Nevin Solak'ın yaptığı Politik Psikoloji Laboratuvarı olarak çalışmalarımıza başladık. Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türk Eğitim Derneği (TED) Üniversitesi ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi araştırmacılarının aktif katılım sağladığı araştırma grubumuzun temel amacı güncel alanyazını takip etmek ve alanyazına özgün katkı sunacak çalışmalar üretebilmektir. Psikoloji, sosyoloji ve istatistik gibi farklı disiplinlerden gelen araştırmacılar laboratuvar toplantıları boyunca farklı akademik süreçlerde birbirlerine destek olmakta ve multidisipliner projeler için birbirlerine geribildirimleri ile rehber olmaktadır. Bu doğrultuda ilk toplantısı Eylül 2017'de yaptığımız laboratuvarımızda üzerinde çalışabileceğimiz konular hakkında tartışmalar yürütülmektedir. Makale tartışma toplantıları ve çalışma atölyelerine de zemin sağlayan araştırma grubumuzun toplantıları Cuma günleri saat 14.30-16.30'da Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Binası B-206 nolu sınıfta yapılmaktadır. Detaylı bilgi almak ve araştırma grubumuza katılım talebinizi iletmek için cingoz@metu.edu.tr adresine elektronik posta yollayabilirsiniz.

Son Güncelleme:
22/02/2018 - 13:00